Salsa Almere

Online aanmelden gratis proeflessen!

Cursussen Salsa Almere

Tropishe dansschool burnet almere 
Tropishe dansschool burnet is een toonaangevend latin dansgezelschap in het hart van Almere stad. Al meer dan 28 jaar leren we Almere hoe je Salsa kan dansen. Onze dansschool biedt salsa lesen in zowel groeps- als privélessen in verschillende dansstijlen en niveaus. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zorgen onze professionele docenten ervoor dat je de dansvloer in een mum van tijd opwarmt. Veel plezier, sport, ontmoet nieuwe mensen en krijg zelfvertrouwen met de kracht van Salsa dans .

Salsa les Almere
Vroeger werd er in Nederland alleen rechtsvoor (Antilliaanse stijl) gedanst. Maar tegenwoordig zijn er verschillende manieren om Salsa te dansen: op de eerste tel (op de een; de zogenaamde Cubaanse, Casino, Puerto Ricaans of LA-stijlen), op de tweede tel (de zogenaamde New York-stijl, nauw verwant aan de Mambo).  Elke dansles zijn er vele dansers die alleen de stap nemen om heerlijk te genieten van de salsa cursus die ze volgen. Tijdens de les kan je in contact komen met mensen van verschillende leeftijden, nationaliteiten en interesses. Enorm leuk en inspirerend. En wanneer je dan toch een dansje samen maakt waarom zou je dan ook niet direct wat interesse tonen in elkaar. En zo is het eerste contact gemaakt

Salsa L.A. lessen van dansschool burnet laten we je zien hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek.

Docenten Salsa L.A.

Rooster
Proeflessen en lessen

10 lessen van 1 uur

Tijdelijk geen proeflessen.

Blijft op de hoogte

GRATIS Proeflessen

Datum / Tijd

Proeflessen

Docenten

Aanmelden
GRATIS Salsa Proeflessen

Lessen

Datum / Tijd

Salsa Lessen

Docenten

Aanmelden Les
Online Betalen

Belangrijk: Onderstaande aantal mag 1 blijven.

Wissen

Kosten :
€ 110,00 per persoon voor 10 lessen van 1 uur.

Korting actie :

Schrijft u online in en betaald voor 22 januari dan betaald u € 102,50 p.p.
Schrijft u in en betaald tijdens de proeflessen dan betaald u € 105,00 p.p.
Schrijft u online in en betaald na 28 januari dan betaald u € 110,00 p.p.

DANSPARTNER NODIG?

Door de Corona maatregelen heeft sbkomarketing we een systeem ontwikkeld waar je makkelijk een danspartner kan zoeken voor één van onze danscursussen! De bedoeling van de groep is dat je zelf een danspartner kan vinden om hem/haar beter te leren kennen en kan gemakkelijk afspraken maken. Je kan makkelijk met elkaar via onze website chatten, fotos delen en nog meer. Wacht niet te lang en zoek je danspartner snel.
BELANGRIJK : Je moet wel een account hebben of maken!

Je Bent Ingecheckt

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.