Bachata
Cursussen

Bachata
Cursussen

Bachata Cursussen in Almere

Tropishe dansschool burnet
Tropishe dansschool burnet is een toonaangevend latin dansgezelschap in het hart van Almere stad. Al meer dan 28 jaar leren we Almere hoe je Bachata kan dansen. Onze dansschool biedt Bachata curssusen in zowel groeps- als privélessen in verschillende dansstijlen en niveaus. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zorgen onze professionele docenten ervoor dat je de dansvloer in een mum van tijd opwarmt. Veel plezier, sport, ontmoet nieuwe mensen en krijg zelfvertrouwen met de kracht van Bachata.

Bachata cursussen in Almere
Bachata is een dansstijl die oorspronkelijk is van de Dominicaanse Republiek. Het wordt overal ter wereld op grote schaal gedanst. Deze dans is gebaseerd op een eenvoudig te volgen reeks van drie op de maat passen, waarbij een tik de vierde tel markeert. Het is gestyled met een vloeiende en verleidelijke beweging van de heupen die betoverend is om te zien en gewoon geweldig om te dansen! De eenvoud van Bachata maakt het een zeer beginnersvriendelijke dans, terwijl de mogelijkheid voor muzikale interpretatie het echt verslavend maakt voor dansers van alle niveaus.

Laat je lichaam het ritme voelen en maak verbinding met de beat in deze veilige en gastvrije omgeving. Met onze cursussen laten we je zien hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek

onze bachata docenten

Planning bachata Cursussen

Voorlopige Lesrooster Bachata juli 2021
5 lessen van 1 uur

Opendag/ GRATIS proeflessen :

i.v.m. de Corona maatregelen hebben wij dit seizoen geen reguliere opendagen of proeflessen

Eerste Les: 

Dinsdag 8 juni – Docenten Tinta & Stefania – Zaal 1

  • Bachata Beginners 2
    19.30 – 20.35 uur
  • Bachata Beginners 1
    20.45 – 21.50 uur
  • Bachata Half Gevorderd 1
    22.00 – 23.05 uur

Online Inschrijven Bachata Lessen

Wissen

€ 60,00 per persoon voor 5 lessen
€ 80,00 per persoon voor 5 lessen incl. 10 consumptie munten goed voor 10 frisdrank

Na 17 Mei 2021 Mogelijk

DANSPARTNER NODIG?

Door de Corona maatregelen heeft sbkomarketing we een systeem ontwikkeld waar je makkelijk een danspartner kan zoeken voor één van onze danscursussen! De bedoeling van de groep is dat je zelf een danspartner kan vinden om hem/haar beter te leren kennen en kan gemakkelijk afspraken maken. Je kan makkelijk met elkaar via onze website chatten, fotos delen en nog meer. Wacht niet te lang en zoek je danspartner snel.
BELANGRIJK : Je moet wel een account hebben of maken!

Bachata Video

Je Bent Ingecheckt

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.