Bachata Cursussen In Almere - Tropische Dansschool Burnet

Bachata
Cursussen

Bachata Cursussen in Almere

Tropishe dansschool burnet
Tropishe dansschool burnet is een toonaangevend latin dansgezelschap in het hart van Almere stad. Al meer dan 28 jaar leren we Almere hoe je Bachata kan dansen. Onze dansschool biedt Bachata curssusen in zowel groeps- als privélessen in verschillende dansstijlen en niveaus. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zorgen onze professionele docenten ervoor dat je de dansvloer in een mum van tijd opwarmt. Veel plezier, sport, ontmoet nieuwe mensen en krijg zelfvertrouwen met de kracht van Bachata.

Bachata cursussen in Almere
Bachata is een dansstijl die oorspronkelijk is van de Dominicaanse Republiek. Het wordt overal ter wereld op grote schaal gedanst. Deze dans is gebaseerd op een eenvoudig te volgen reeks van drie op de maat passen, waarbij een tik de vierde tel markeert. Het is gestyled met een vloeiende en verleidelijke beweging van de heupen die betoverend is om te zien en gewoon geweldig om te dansen! De eenvoud van Bachata maakt het een zeer beginnersvriendelijke dans, terwijl de mogelijkheid voor muzikale interpretatie het echt verslavend maakt voor dansers van alle niveaus.

Laat je lichaam het ritme voelen en maak verbinding met de beat in deze veilige en gastvrije omgeving. Met onze cursussen laten we je zien hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek

Docenten

GRATIS Proeflessen

Intensieve Cursus 

Heb je interesse maar je wil eerst een les meemaken dat kan, dan beschouwen wij deze les als proefles. Deze proefles kost € 30,00 p.p.

(Mocht je na deze proefles besluiten om de cursus te gaan volgen, dan zullen wij de kosten van de proefles in mindering brengen van het cursusgeld.)

Datum / Tijd

Proeflessen

Docenten

Aanmelden

In 5 weken leren wij jou de basis stappen van Bachata beginners 1 & 2.

Aanmelden Proeflessen

Heb je interesse maar je wil eerst een les meemaken dat kan, dan beschouwen wij deze les als proefles. Deze proefles kost € 30,00 p.p. (Mocht je na deze proefles besluiten om de cursus te gaan volgen, dan zullen wij de kosten van de proefles in mindering brengen van het cursusgeld.)

Kosten € 120,00 p.p

Blijft op de hoogte
Met deze formulier blijft je op de hoogte voor wanneer we nieuwe proeflessen hebben
Volledige Naam
Telefoon Nummer
Email
Selecteer alstublieft
  • Salsa
  • Bachata
  • Kizomba
  • Cubaanse Salsa
Geïnteresseerd in
 

onze bachata docenten

Je Bent Ingecheckt