Bio Kizomba Docenten Bij Dansschool Burnet In Almere

Bio Kizomba docenten

Binnenkort Meer Informatie

Bio Kizomba docenten

Virgile & Juneline

Kizomba Dans Docent

De lessen worden verzorgd door de docenten Virgile en Juneline. Beide staan bekend om hun styling maar vooral om hun gezellige en leerzame lessen. Ze geven ook regelmatig workshops en bootcamps in het buitenland en en geven dezelfde energie op de Nederlandse markt. De docenten hebben een passie voor het delen van hun kennis en zorgen ervoor dat je blijft groeien.

In Urban Kiz zijn er bepaalde principes die je beter helpen leiden en volgen van heel veel nieuwe moves. Juneline en Virgile leggen de basis van deze principes met precisie uit.

Wil je nog meer over ze weten. Volg ze op Facebook en Instagram 🙂
FB: June & Virgile
Insta: juneandvirgile

Virgile-&-Juneline-kizomba-urbankiz-almere-burnet-dansschool-almere
Jermaine kizomba dans docent bij dansschool burnet in almere bio

Jermaine

Kizomba Dans Docent

Jermaine zijn liefde voor dansen is ontstaan doordat hij is opgegroeid met videobeelden van Michael Jackson. De bewegingen die Michael op het podium maakte, dat wilde de kleine Jermaine natuurlijk ook erg graag kunnen doen. Hij is vervolgens jong begonnen met ‘pop, lock en drop’ oftewel hiphop dansen. Dit heeft hij In zijn twintige jaren uitgebreid met de Latin stylen, Salsa en Bachata. Een paar jaar later is daar ook Kizomba bij gekomen.
 

Jermaine danst nu al heel wat jaartjes actief als Latin/Kizomba danser en is nu zo’n jaar de danspartner van Amber waarbij ze samen de social feestjes in Nederland onveilig maken, en nu komt Jermaine het team versterken als een van de co-docenten. Je zal hem o.a. regelmatig tegen het lijf lopen in de lessen die gegeven worden door Amber. 

Amber

Kizomba Dans Docent

Amber danst eigenlijk al vanaf haar 4e levensjaar. Haar basis ligt vooral bij ballet, maar daarnaast heeft ze nog andere dansstijlen gedaan waaronder hiphop, showdance, bollywood en stijldans. Met 13 is ze begonnen met het volgen van salsa lessen, gevolgd door bachata en daarna kizomba. Met 19 heeft ze succesvol de docentenopleiding afgerond. Vervolgens 2 jaar lesgegeven. En nu komt ze hier het docenten team versterken!

Amber kizomba dans docent bij dansschool burnet in almere bio

Je Bent Ingecheckt