Bio Bachata docenten

Bio Bachata docenten

Jermaine kizomba dans docent bij dansschool burnet in almere bio

Jermaine

Kizomba Dans Docent

Jermaine zijn liefde voor dansen is ontstaan doordat hij is opgegroeid met videobeelden van Michael Jackson. De bewegingen die Michael op het podium maakte, dat wilde de kleine Jermaine natuurlijk ook erg graag kunnen doen. Hij is vervolgens jong begonnen met ‘pop, lock en drop’ oftewel hiphop dansen. Dit heeft hij In zijn twintige jaren uitgebreid met de Latin stylen, Salsa en Bachata. Een paar jaar later is daar ook Kizomba bij gekomen.
 

Jermaine danst nu al heel wat jaartjes actief als Latin/Kizomba danser en is nu zo’n jaar de danspartner van Amber waarbij ze samen de social feestjes in Nederland onveilig maken, en nu komt Jermaine het team versterken als een van de co-docenten. Je zal hem o.a. regelmatig tegen het lijf lopen in de lessen die gegeven worden door Amber. 

Amber

Kizomba Dans Docent

Amber danst eigenlijk al vanaf haar 4e levensjaar. Haar basis ligt vooral bij ballet, maar daarnaast heeft ze nog andere dansstijlen gedaan waaronder hiphop, showdance, bollywood en stijldans. Met 13 is ze begonnen met het volgen van salsa lessen, gevolgd door bachata en daarna kizomba. Met 19 heeft ze succesvol de docentenopleiding afgerond. Vervolgens 2 jaar lesgegeven. En nu komt ze hier het docenten team versterken!

Amber kizomba dans docent bij dansschool burnet in almere bio

Je Bent Ingecheckt

Hou me Op de hoogte!

Door de maatregelen rondom het coronavirus is onze dansschool gesloten.

We sturen iedereen een bericht voor wanneer we weer kunnen dansen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.