Bio Bachata docenten

Bio Bachata docenten

Jermaine kizomba dans docent bij dansschool burnet in almere bio

Jermaine

Bachata Dans Docent

Jermaine zijn liefde voor dansen is ontstaan doordat hij is opgegroeid met videobeelden van Michael Jackson. De bewegingen die Michael op het podium maakte, dat wilde de kleine Jermaine natuurlijk ook erg graag kunnen doen. Hij is vervolgens jong begonnen met ‘pop, lock en drop’ oftewel hiphop dansen. Dit heeft hij In zijn twintige jaren uitgebreid met de Latin stylen, Salsa en Bachata. Een paar jaar later is daar ook Kizomba bij gekomen.
 

Jermaine danst nu al heel wat jaartjes actief als Latin/Kizomba danser en is nu zo’n jaar de danspartner van Amber waarbij ze samen de social feestjes in Nederland onveilig maken, en nu komt Jermaine het team versterken als een van de co-docenten. Je zal hem o.a. regelmatig tegen het lijf lopen in de lessen die gegeven worden door Amber. 

Amber

Bachata Dans Docent

Amber danst eigenlijk al vanaf haar 4e levensjaar. Haar basis ligt vooral bij ballet, maar daarnaast heeft ze nog andere dansstijlen gedaan waaronder hiphop, showdance, bollywood en stijldans. Met 13 is ze begonnen met het volgen van salsa lessen, gevolgd door bachata en daarna kizomba. Met 19 heeft ze succesvol de docentenopleiding afgerond. Vervolgens 2 jaar lesgegeven. En nu komt ze hier het docenten team versterken!

Amber kizomba dans docent bij dansschool burnet in almere bio

Rivka & Madhwie

Bachata Dans Docent

Mijn naam is Tessa en mijn liefde voor dansen begon al op jonge leeftijd. Ik trad op, op de salon tafel in de woonkamer en heb gedurende mijn leven verschillende stijlen gedanst. Een aantal jaar terug kwamen salsa, bachata en kizomba op mijn pad en het was liefde vanaf de eerste noot, stap en tel. Ik heb ook nooit meer omgekeken. Uiteindelijk mocht ik assisteren bij Rivka haar les en groeide de liefde voor bachata originele stijl. Ik was verkocht en samen hebben we onwijs veel plezier en liefde voor de dominicaanse bachata. Ons doel is dan ook deze liefde voor de dans over proberen te brengen op andere mensen! Iedereen is welkom dus voel je ook welkom en wees lekker jezelf, dat doen wij ook!

Stefania

Bachata Dans Docent

Sinds jongs af aan speelt muziek, dans en entertainment al een grote rol in mijn leven. De interesse voor latin is gekomen toen mijn zus mij vroeg mee te gaan salsa dansen. De sfeer en de ongedwongenheid op de dansvloer spraken mij meteen aan. Maar toen, toen zag ik mensen authentieke (Dominicaanse) bachata dansen en ik was op slag verliefd. De musicality, de vrijheid en het plezier waarmee het koppel danste, took my breath away. De liefde voor deze dans mag ik nu al een aantal jaar samen met Tessa verspreiden. De lessen zijn een mix van musicality, humor, techniek en dans overgoten met een sausje van al mijn ervaring in het dansen en entertainen

Tinta En Stefanie dansschool burnet bachata en Salsa in Almere 2020

Tinta

Bachata Dans Docent

Vanaf zijn vijfde levensjaar heeft Tinta leren dansen. Van ballet tot tapdansen en van stijldansen tot streetdance. Alle dansstijlen die je maar kunt bedenken, heeft Tinta geleerd.  Zo’n 14 jaar geleden kwam Tinta voor het eerst op een latin feest en was meteen enthousiast en leergierig om deze stijl goed onder de knie te krijgen. Met zijn dans achtergrond wist Tinta de danspasjes zo uit zijn mouw te schudden en was hij bijna elke dag van de week op dans feesten te vinden. Omdat de muziek meteen een passie voor Tinta werd, is hij gaan draaien als dj op latin feesten om zo zijn passie voor deze muziek uit te dragen op de dansvloer. Dave ziet graag mensen genieten op de dansvloer, vandaar dat hij naast het dj zijn ook dansleraar is in de latin en al enkele jaren zijn passie wilt delen om zo meer mensen aan het dansen te krijgen. Dansen en daarbij de muziek is de ultieme beleving van vrijheid.

Stefania

Bachata Dans Docent

Als 14 jarige wilde Stefania graag dansen en stond ze voor de tv met videoclips mee te dansen. Op haar achtste danste zij klassiek ballet maar merkte dat zij de lol erin miste en wist nog niet helemaal welke dansstijl zij wilde leren. Eind tienerjaren heeft Stefania uiteindelijk een dansschool gevonden waar ze streetdance kon leren. Zo gezegd zo gedaan voor een aantal jaar, maar uiteindelijk leerde zij zo’n 18 jaar geleden de latin wereld kennen.
Dít was het helemaal! Meteen ingeschreven voor een salsa cursus, aan wat seizoenen deelgenomen en veel gedanst op dansfeesten. Na een lange pauze kwam het verlangen naar de latin wereld weer terug en heeft Stefania een opfriscusrsus salsa gevolgd, een cursus kizomba en veel bachata gedanst. Samen met Tinta, die al enkele jaren les geeft en jarenlang danservaring heeft in verschillende dansstijlen,  geeft zij nu zowel salsa als bachata les bij diverse dansscholen.

Tinta En Stefanie dansschool burnet bachata en Salsa in Almere 2020

Je Bent Ingecheckt