Bio Cubaanse
Salsa docenten

Desiree

Cubaanse Salsa Docent

Opgeroeid in de Sportschool van haar ouders haalde Desiree al vroeg haar Fitnesstrainer papieren en begon haar reis in het lesgeven. Parallel daaraan een jeugd gevuld met Ballet, Streetdance, Hip Hop en Showdance tot dat daar als tiener Stijldans was. Desiree raakte snel verkocht aan de Latin American en liet Ballroom voor het was. Vele jaren aan Latin American wedstrijden volgde. Nadat Desiree was gestopt met wedstrijden bracht de Salsa wereld een leuke vervanging. Vele lessen zijn er inmiddels gevolgd in Salsa, Bachata en Kizomba.

Zo`n 8 jaar geleden vroeg Chris Muller inmiddels vertrokken naar Bonaire Desiree zijn Cubaanse Salsa lessen te komen assisteren. In 2017 zette zij na het vertrek van Chris samen met compagnons de Danslessen voort, om in 2018 alleen verder te gaan. Inmiddels heeft de Corona periode zoals bij zovele de dansschool de dans om gedaan. Met veel enthousiasme kijkt zij er dan ook naar uit om lessen bij Dansschool Burnet te komen verzorgen.

In de lessen ga je de technische dansachtergrond van Desiree terug zien en is er veel aandacht voor partnering, leiden en volgen. Afwisselend zullen Silvero en Sian de lessen assisteren. Silvero assisteert sinds 2017 de Cubaanse Salsa lessen van Desiree en in 2020 is Sian het duo komen versterken.

Silvero

Cubaanse Salsa Docent

Cubaans Salsa danser in hart en nieren. Silvero volgde niet alleen in Nederland lessen maar heeft ook verschillenden malen Cuba aangedaan voor bijscholing. Silvero reist graag de wereld over naar verschillende festivals om zo steeds weer nieuwe inspiratie op te doen. Ook heeft hij met verschillende dansformaties opgetreden. Inmiddels assisteert hij met veel plezier alweer 4 jaar de lessen van Desiree en is samen met Sian een belangrijke schakel in de lessen.

Sian

Cubaanse Salsa Docent

Siangelo maar de meeste zullen hem kennen als Sian. Dansen is zijn ware passie en Sian voelt de muziek letterlijk in zijn hart. Zijn passie overdragen tijdens de lessen is dan ook de kers op de taart.
Sian danst van kleins af aan is zelfs begonnen hier bij Dansschool Burnet.  Samen met zijn vader en moeder ging hij mee als zijn lessen volgde stond Sian voor de spiegel te freestylen. Hij mixte toen al La Salsa, Cubaanse salsa, Cali (Colombiaanse salsa) Hiphop, Afro en House stijl.

Later is hij door Chris Muller en Desiree meer met Cubaanse Salsa in aanraking gekomen en besloot zich hierin ook verder te ontwikkelen. Inmiddels heeft Sian vele lessen en workshops  gevolgd bij diverse Cubaans dansdocenten en verdwijnt deze stijl van dansen niet meer van zijn favorieten lijst. Samen met Silvero en Desiree vormt hij dynamisch team tijdens de lessen. Sian zal afwisselend met Silvero de lessen van Desiree assisteren. 

Je Bent Ingecheckt

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.