Kizomba
Cursussen

Kizomba Cursussen Almere

Tropishe dansschool burnet
Tropishe dansschool burnet is een toonaangevend latin dansgezelschap in het hart van Almere stad. Al meer dan 28 jaar leren we Almere hoe je Kizomba kan dansen. Onze dansschool biedt Kizomba curssusen in zowel groeps- als privélessen in verschillende dansstijlen en niveaus. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zorgen onze professionele docenten ervoor dat je de dansvloer in een mum van tijd opwarmt. Veel plezier, sport, ontmoet nieuwe mensen en krijg zelfvertrouwen met de kracht van afro dance Kizomba.

Kizomba cursussen in Almere
Kizomba is een Angolees woord dat letterlijk “feest” betekent en zijn oorsprong vindt in de Angolese dans, Semba, die ook de oorsprong is van de Braziliaanse Samba. Kizomba bestaat al meer dan 30 jaar oud en verspreidt zich snel dankzij de sensualiteit en passie van zijn bewegingen en choreografie. Dompel jezelf onder in de Afro-Caribische cultuur en ervaar iets nieuws, verfrissends en romantischs. Laat je lichaam het ritme voelen en maak verbinding met de beat in deze veilige en gastvrije omgeving. Met onze cursussen laten we je zien hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek

Rooster
Proeflessen en lessen

10 lessen van 1 uur

GRATIS Proeflessen

Hieronder zie je de datums van de eerste PROEFLESSEN. Om In te schrijven voor de GRATIS proeflessen moet je iets verder naar beneden scrollen.

Datum / Tijd

Proeflessen

Docenten

Inschrijving gesloten

Wil je op de hoogte blijven voor wanneer we nieuwe lessen hebben?
Vul in onderstaande formulier om op de hoogte te blijven.

Online Aanmelden Voor Een Proefles

Danslessen

Hieronder zie je de datums van de eerste lessen. Om In te schrijven voor de lessen met een betaling moet je iets verder naar beneden scrollen.

Datum / Tijd

Kizomba Lessen

Docenten

Online Aanmelden

Inschrijving gesloten

Wil je op de hoogte blijven voor wanneer we nieuwe lessen hebben?
Vul in onderstaande formulier om op de hoogte te blijven.

Online Aanmelden Voor Een Proefles

Aanmelden Les
Online Betalen

Belangrijk: Onderstaande aantal mag 1 blijven.

Kosten:
€ 60,00 per persoon voor 5 lessen van 1 uur.

onze kizomba docenten

Virgile-&-Juneline-kizomba-urbankiz-almere-burnet-dansschool-almere-400

DANSPARTNER NODIG?

Door de Corona maatregelen heeft sbkomarketing we een systeem ontwikkeld waar je makkelijk een danspartner kan zoeken voor één van onze danscursussen! De bedoeling van de groep is dat je zelf een danspartner kan vinden om hem/haar beter te leren kennen en kan gemakkelijk afspraken maken. Je kan makkelijk met elkaar via onze website chatten, fotos delen en nog meer. Wacht niet te lang en zoek je danspartner snel.
BELANGRIJK : Je moet wel een account hebben of maken!

Kizomba Video

Je Bent Ingecheckt

Opzoek Naar Dansdocenten

Wij zijn op zoek naar nieuwe Salsa, Kizomba en Bachata docenten binnen ons team. Ben jij een ervaren dansdocent (min. 3 jaar) en op zoek naar een gezellige dansschool om Salsa danslessen te verzorgen, dan is Dansschool Burnet de aangewezen plek! Of misschien ken jij zo iemand? Neem dan contact met,

Rinald Burnet
0651544868 / info@burnet.nl