Kizomba Cursussen In Almere - Tropische Dansschool Burnet

Kizomba
Cursussen

Kizomba Cursussen Almere

Tropishe dansschool burnet
Tropishe dansschool burnet is een toonaangevend latin dansgezelschap in het hart van Almere stad. Al meer dan 28 jaar leren we Almere hoe je Kizomba kan dansen. Onze dansschool biedt Kizomba curssusen in zowel groeps- als privélessen in verschillende dansstijlen en niveaus. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zorgen onze professionele docenten ervoor dat je de dansvloer in een mum van tijd opwarmt. Veel plezier, sport, ontmoet nieuwe mensen en krijg zelfvertrouwen met de kracht van afro dance Kizomba.

Kizomba cursussen in Almere
Kizomba is een Angolees woord dat letterlijk “feest” betekent en zijn oorsprong vindt in de Angolese dans, Semba, die ook de oorsprong is van de Braziliaanse Samba. Kizomba bestaat al meer dan 30 jaar oud en verspreidt zich snel dankzij de sensualiteit en passie van zijn bewegingen en choreografie. Dompel jezelf onder in de Afro-Caribische cultuur en ervaar iets nieuws, verfrissends en romantischs. Laat je lichaam het ritme voelen en maak verbinding met de beat in deze veilige en gastvrije omgeving. Met onze cursussen laten we je zien hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek

Kizomba Proeflessen

10 lessen van 1 uur

Nieuwe Proeflessen

Heb je interesse maar je wil eerst een les meemaken dat kan, dan beschouwen wij deze les als proefles. Deze proefles kost € 15,00 p.p.
(Mocht je na deze proefles besluiten om de cursus te gaan volgen, dan zullen wij de kosten van de proefles in mindering brengen van het cursusgeld.)

Datum / Tijd

Proeflessen

Docenten

Aanmelden

Aanmelden Proeflessen

Heb je interesse maar je wil eerst een les meemaken dat kan, dan beschouwen wij deze les als proefles. Deze proefles kost € 12,50 per persoon. Als je na de proefles besluit on door te gaan met de lessen, wordt het bedrag dat je hebt betaald als aanbetaling verminderd op het totale cursusgeld.

Nieuwe Lesrooster:
Van 11 maart t/m 24 mei 2024.
Afsluitfeest zaterdag 1 juni vanaf 20:00 uur

Kosten:
€ 120,00 per persoon voor 10 lessen van 1 uur.

Korting actie:
Schrijft u online in en betaald t/m 26 februari dan betaalt u € 110,00 p.p.
Schrijft u online in en betaald na 26 februari dan betaalt u € 120,00 p.p.

Wokrshops

7 Juli | GINGA (LADYSTYLING) | Kizomba Almere
25.00
GINGA (LADYSTYLING)     o.l.v. Didi Datum:       Zondag 7 juli 2024 Aanvang:...

onze kizomba docenten

Dawda en Didi

Je Bent Ingecheckt