Cubaanse
Salsa

Cursussen Cubaanse Salsa Almere

Tropishe dansschool burnet
Tropishe dansschool burnet is een toonaangevend latin dansgezelschap in het hart van Almere stad. Al meer dan 28 jaar leren we Almere hoe je Cubaanse Salsa kan dansen. Onze dansschool biedt Cubaanse Salsa curssusen in zowel groeps- als privélessen in verschillende dansstijlen en niveaus. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zorgen onze professionele docenten ervoor dat je de dansvloer in een mum van tijd opwarmt. Veel plezier, sport, ontmoet nieuwe mensen en krijg zelfvertrouwen met de kracht van Cubaanse Salsa dans .

Cubaanse Salsa cursussen in Almere
In de jaren ’90 was Salsa stijl de Cubaanse heel populair. De laatste jaren is de Cubaanse Salsa weer helemaal in opkomst. Kenmerkend is het dansen in cirkels om elkaar heen zoals ook in old school. In de Cubaanse stijl zie je ook de authentieke oorsprong van Salsa terug met haar Afrikaanse roots. Wie voorkeur geeft om Cubaans te leren in plaats van LA stijl heeft twee mogelijkheden. Heb je geen Salsa danservaring dan is Cubaans salsa 1 de juiste keuze. Kom bij ons en leer de Cubaanse stijl van Nurseda Risvanoglu en Rafael Sassy Rodriguez. Met hun cursussen laten ze je zien hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek.

Cubaanse Salsa docenten

Rafael Cubaanse Salsa docent Tropische Dansschool Burnet
Nurseda Risvanoglu Cubaanse Salsa docent Tropische Dansschool Burnet

Planning Cubaanse Salsa Cursussen

Voorlopige Lesrooster Cubaanse Salsa

Opendag/proeflessen : Onbekend

Eerste Les : Maandag…onbekend
Rafael & Nurseda | Zaal 3

  • Cubaanse Salsa Beginners 1
    19.30 – 20.35 uur
  • Cubaanse Salsa Intermediate 1 & 2
    20.45 – 21.50 uur

Online Inschrijven

€ 60,00 per persoon voor 5 lessen
€ 80,00 per persoon voor 5 lessen incl. 10 consumptie munten goed voor 10 frisdrank

Na 17 Mei 2021 Mogelijk

DANSPARTNER NODIG?

Door de Corona maatregelen heeft sbkomarketing we een systeem ontwikkeld waar je makkelijk een danspartner kan zoeken voor één van onze danscursussen! De bedoeling van de groep is dat je zelf een danspartner kan vinden om hem/haar beter te leren kennen en kan gemakkelijk afspraken maken. Je kan makkelijk met elkaar via onze website chatten, fotos delen en nog meer. Wacht niet te lang en zoek je danspartner snel.
BELANGRIJK : Je moet wel een account hebben of maken!

Je Bent Ingecheckt

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.