Cursussen Cubaanse Salsa Almere

Tropishe dansschool burnet
Tropishe dansschool burnet is een toonaangevend latin dansgezelschap in het hart van Almere stad. Al meer dan 28 jaar leren we Almere hoe je Cubaanse Salsa kan dansen. Onze dansschool biedt Cubaanse Salsa curssusen in zowel groeps- als privélessen in verschillende dansstijlen en niveaus. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zorgen onze professionele docenten ervoor dat je de dansvloer in een mum van tijd opwarmt. Veel plezier, sport, ontmoet nieuwe mensen en krijg zelfvertrouwen met de kracht van Cubaanse Salsa dans .

Cubaanse Salsa cursussen in Almere
In de jaren ’90 was Salsa stijl de Cubaanse heel populair. De laatste jaren is de Cubaanse Salsa weer helemaal in opkomst. Kenmerkend is het dansen in cirkels om elkaar heen zoals ook in old school. In de Cubaanse stijl zie je ook de authentieke oorsprong van Salsa terug met haar Afrikaanse roots. Wie voorkeur geeft om Cubaans te leren in plaats van LA stijl heeft twee mogelijkheden. Heb je geen Salsa danservaring dan is Cubaans salsa 1 de juiste keuze. Kom bij ons en leer de Cubaanse stijl van Nurseda Risvanoglu en Rafael Sassy Rodriguez. Met hun cursussen laten ze je zien hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek.

rooster
proeflessen en lessen

10 lessen van 1 uur

Proeflessen

Datum / Tijd

Proeflessen

Docenten

Aanmelden Proeflessen
Cubaanse Salsa

Wissen

Tijdelijk geen proeflessen.

Blijft op de hoogte

Aanmelden Voor Lessen

Datum / Tijd

Lessen Cubaanse Salsa

Docenten

Mocht je na deze proefles besluiten om de cursus te gaan volgen, dan zullen wij de kosten van deze proefles in mindering brengen van het cursusgeld.

Online Aanmelden

Aanmelden Proeflessen
Cubaanse Salsa

Wissen

Online Aanmelden Les
Betalen

Wissen

Online Aanmelden Les
Betalen

Wissen

Kosten :
€ 110,00 per persoon voor 10 lessen van 1 uur.

Je Bent Ingecheckt

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.