Cursussen Cubaanse Salsa Almere

Tropishe dansschool burnet
Tropische Dansschool Burnet is een toonaangevend Latin dansgezelschap in het hart van Almere stad. Al meer dan 30 jaar leren we Almere hoe je Cubaanse Salsa kan dansen. Onze dansschool biedt Cubaanse Salsa cursussen in zowel groeps- als privélessen in verschillende dansstijlen en niveaus. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst, zorgen onze professionele docenten ervoor dat je de dansvloer in een mum van tijd opwarmt. Veel plezier, sport, ontmoet nieuwe mensen en krijg zelfvertrouwen met de kracht van Cubaanse Salsa dans

Cubaanse Salsa cursussen in Almere
In de jaren ’90 was Salsa stijl de Cubaanse heel populair. De laatste jaren is de Cubaanse Salsa weer helemaal in opkomst. Kenmerkend is het dansen in cirkels om elkaar heen zoals ook in old school. In de Cubaanse stijl zie je ook de authentieke oorsprong van Salsa terug met haar Afrikaanse roots. Wie voorkeur geeft om Cubaans te leren in plaats van LA stijl heeft twee mogelijkheden. Heb je geen Salsa danservaring dan is Cubaans salsa 1 de juiste keuze. Kom bij ons en leer de Cubaanse stijl van dans docenten. Met hun cursussen laten ze je zien hoe je je lichaamstaal gebruikt om contact te maken met anderen en de muziek.

gratis proeflessen

10 lessen van 1 uur

GRATIS Proeflessen

Hieronder zie je de datums van de eerste PROEFLESSEN. Om In te schrijven voor de GRATIS proeflessen moet je iets verder naar beneden scrollen.

Datum / Tijd

Proeflessen

Docenten

Aanmelden

Aanmelden Voor Lessen

Hieronder zie je de datums van de eerste lessen. Om In te schrijven voor de lessen met een betaling moet je iets verder naar beneden scrollen.

Datum / Tijd

Lessen Cubaanse Salsa

Docenten

Online Aanmelden

Aanmelden Proeflessen
Cubaanse Salsa

Aanmelden Cubaanse Salsa Les

Online Aanmelden Les
Betalen

Cursus kosten:
€ 120,00 per persoon voor 10 lessen van 1 uur.

Korting actie:
Schrijft u online in en betaald t/m 25 novmber dan betaalt u € 110,00 p.p.
Schrijft u online in en betaald na 25 november dan betaalt u € 120,00 p.p.,.

ONZE SALSA DOCENT

Je Bent Ingecheckt