Bio lady’s Tropical Dance docenten

lady’s Tropical Dance

burnet ladys dance liana de wit almere

Liana

Lady’s Tropical Dance

Mijn naam is Liana de Wit, ik ben Venezolaanse en ik kom uit een zeer muziekaal land.  In Venezuela hoor je van af je geboorte drums, verschillende ritmes en melodieën. Met vreugde en passie besmet ik de mensen met dansen en een klein beetje van mijn cultuur. Ik ben dans- en zumba-instructeur, en leeft voor mijn passie.  Het is geweldig om te zien dat alle studenten veel leren en plezier hebben door mijn manier van les geven. 

Als de dochter van de dans, vol energie en ritme in mijn bloed vind ik het fijn om actief en energiek mijn kennis en ervaring te delen met mijn cursisten. Dus met mijn

 ” Tropische Dans ” wil ik met jullie dansen.

Je Bent Ingecheckt

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.