Wie zijn wij?

Video afspelen

Tropische Dansschool & Partycenturm Burnet verzorgt al jaren alle soorten Latin danscursussen.

We zorgen voor danscurssen van Salsa, Merengue, Zouk, Bachata, Kizomba, Axé, Rueda de Casino en natuurlijk de prachtige Ladystyling. Tropische Dansschool & Partycentrum Burnet maakt gebruik van de meest populaire Latin muziek om zodoende een breed publiek geïnteresseerd te maken én te houden in de Salsa-scene. Voor jong en oud en van particulier tot bedrijfsfeest; Tropische Dansschool & Partycentrum Burnet is een uitstekende locatie! Of het nu gaat om danslessen, privélessen, bedrijfsfeesten, workshops of evenementen, Tropische Dansschool & Partycentrum Burnet biedt nagenoeg alle mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geïnteresseerd? Neem de proef op de som en kijk wat Tropische Dansschool & Partycentrum Burnet u te bieden heeft, neem contact op of kijk bij de Danslessen- of de Agendapagina. Wilt u niet in groepsverband deelnemen aan de danslessen dan kunt u bij ons ook terecht voor privé danslessen. 

Start nieuwe cursussen!
5 keer per jaar starten er nieuwe dans cursussen Salsa Merengue Bachata Samba Kizomba & Zouk. Wil je op de hoogte gehouden worden over de gratis Open Dagen? Klik hier voor de gratis nieuwsbrief Dansschool Burnet en ontvang gemakkelijk informatie over de party’s en nieuwe cursussen.

Je Bent Ingecheckt

Opzoek Naar Dansdocenten

Wij zijn op zoek naar nieuwe Salsa, Kizomba en Bachata docenten binnen ons team. Ben jij een ervaren dansdocent (min. 3 jaar) en op zoek naar een gezellige dansschool om Salsa danslessen te verzorgen, dan is Dansschool Burnet de aangewezen plek! Of misschien ken jij zo iemand? Neem dan contact met,

Rinald Burnet
0651544868 / info@burnet.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.